Antena 3 CNN Externe O democrată vrea să îl trimită pe Donald Trump la psihiatru

O democrată vrea să îl trimită pe Donald Trump la psihiatru

O democrată vrea să îl trimită pe Donald Trump la psihiatru
08 Aug 2016   •   09:14

De mai multe săptămâni o dezbatere dacă Donald Trump ar avea sau nu capacităţile mentale pentru a guverna atrage opinii pro şi contra în SUA, cu câteva luni înainte de alegerile prezidenţiale, iar aleasa democrată din California, Karen Bass, a lansat chiar o petiţie online pe site-ul Change.org în favoarea unei examinări psihiatrice a candidatului republican şi ex-magnat în domeniul imobiliar, relatează 20minutes.fr.

Potrivit acestei foste asistente medicale, Trump ar prezenta toate simptomele unei tulburări narcisiste a personalităţii. Până în prezent, textul a obţinut 22.000 de semnături.

Conform lui Karen Bass, candidatul republican ar fi periculos pentru SUA: "Impulsivitatea şi lipsa de control asupra emoţiilor sale sunt neliniştitoare. Aceasta relevă datoria noastră patriotică de a ne întreba asupra stabilităţii mentale a viitorului comandant şef şi lider al lumii libere", justifică petiţionara.

Potrivit ei, simptomele relative ale acestei tulburări - precum sentimentul de superioritate, o exagerare a creaţiilor sale, o dorinţă de succes nelimitată, o nevoie necontrolată de a fi admirat şi o tendinţă de a-i exploata pe cei care îl înconjoară - ar corespunde toate personalităţii lui Trump.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close