Donald Trump schimbă de urgență anumite dispoziții și reglementări ale lui Obama

de D.G.    |    01 Ian 2017   •   19:56
Donald Trump schimbă de urgență anumite dispoziții și reglementări ale lui Obama

Donald Trump intenţionează să realizeze 'mai multe lucruri măreţe' odată cu preluarea funcţiei sale la Casa Albă, printre care decrete prezidenţiale pentru a abroga unele decizii ale administraţiei Obama, a afirmat duminică purtătorul de cuvânt al miliardarului american, precizând că viitorul preşedinte al SUA va continua să comunice prin intermediul Twitter, relatează AFP, citată de Agerpres.

Preşedintele ales al SUA, care va fi învestit la 20 ianuarie, ar urma să semneze o serie de decrete prezidenţiale pentru a "abroga mai multe reglementări şi dispoziţii care au fost decise de această administraţie în ultimii opt ani şi care au frânat creşterea economică şi crearea de locuri de muncă", a declarat Sean Spicer la ABC.

"Nu va fi un singur lucru. Vor fi mai multe lucruri măreţe", a adăugat el.

Viitorul preşedinte, care urmează să revină duminică la New York după ce a petrecut câteva zile de vacanţă în Florida, nu va renunţa la activitatea sa controversată şi intensă de pa reţeaua de socializare Twitter, mijlocul său preferat de comunicare, după ce se va instala la Casa Albă.

Spicer a spus că Trump este urmărit de 45 de milioane de persoane pe reţelele de socializare şi că poate avea astfel "o conversaţie directă" cu americanii.

x close