Antena 3 CNN Externe Donald Trump se consideră un președinte modern. Justificarea pentru frecventa utilizare a reţelelor sociale

Donald Trump se consideră un președinte modern. Justificarea pentru frecventa utilizare a reţelelor sociale

Donald Trump se consideră un președinte modern. Justificarea pentru frecventa utilizare a reţelelor sociale
Sursa foto: Foto: Donald Trump/ Facebook
02 Iul 2017   •   11:42

Preşedintele american Donald Trump şi-a justificat frecventa utilizare a reţelelor sociale şi comportamentul său faţă de media într-o serie de mesaje postate în ultimele 24 de ore pe Twitter. 

Trump a atacat din nou sâmbătă marile canale media americane pe care le acuză că difuzează "ura" împotriva lui şi şi-a justificat utilizarea intensă a reţelelor de socializare pentru a da replică detractorilor săi. 

„Utilizarea reţelelor sociale de către mine nu este prezidenţială, ea este în stilul unui PREŞEDINTE MODERN", reluând astfel marele său slogan din campanie " Make America Great Again!" ("Să-i redăm grandoarea Americii!"). 

Trump şi-a încheiat ziua atacând din nou presa în cursul unei reuniuni la Washington. „Canale media falsificatoare au încercat să mă împiedice să ajung la Casa Albă, dar eu sunt preşedinte şi ele nu sunt", a declarat el. 

„Canalele media necinstite nu ne vor împiedica niciodată să ne realizăm obiectivele pentru marele nostru popor american", a lansat Trump. "Faptul este că presa s-a distrus ea însăşi pentru că a mers prea departe", a mai spus Donald Trump. 

Ziarul New York Post a publicat vineri un articol intitulat "Despre mesajele de pe Twitter ale lui Trump", care conţinea doar trei cuvinte:"Stop.Juste stop". 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump presedinte
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close