Antena 3 CNN Externe Donald Trump şi-a petrecut Revelionul cu un infractor, prieten cu celebrul mafiot John Gotti - VIDEO

Donald Trump şi-a petrecut Revelionul cu un infractor, prieten cu celebrul mafiot John Gotti - VIDEO

Donald Trump şi-a petrecut Revelionul cu un infractor, prieten cu celebrul mafiot John Gotti - VIDEO
04 Ian 2017   •   17:34

Preşedintele ales american Donald Trump şi-a petrecut Revelionul cu un infractor, Joseph "Joey No Socks" Cinque, care a supravieţuit la un moment dat unei tentative de asasinat şi care s-a declarat prieten cu celebrul mafiot John Gotti, relatează CNN.

Într-o înregistrare video publicată pe internet, Trump apare pe scenă cu Cinque, la complexul său hotelier Mar-a-Lago, din Palm Beach (Florida).  

Contactat de CNN, Secret Service, care asigură paza preşedintelui ales, a dat asigurări că toţi cei care au luat parte la petrecere au trecut printr-un detector de metale.

Cinque a fost găsit vinovat în 1989 pentru că deţinea obiecte de artă furate. În 1990, el a fost condamnat la „libertate condiţionată”, potrivit documentelor oferite de un angajat al Curţii Supreme din New York.   Instanţa a informat CNN că actul original de condamnare a fost distrus într-un incendiu.  

Cinque nu a stat după gratii. Deşi nu există nicio informaţie privind cât a durat „libertatea condiţionată”, faptul că nu mai există alte documente judiciare în acest dosar sugerează că bărbatul nu a încălcat condiţiile fixate.  

Într-un interviu acordat în 1995 unei reviste din New York, Cinque a vorbit de fosta sa prietenie cu Gotti.  

De asemenea, el a povestit cum a fost „împuşcat de trei ori şi lăsat ca mort” în 1980. Cinque a descris incidentul dreptul un jaf, în timp ce autorităţile cred că a fost vorba mai degrabă de o tentativă de asasinat comandat.


 

×
Subiecte în articol: Donald Trump revelion infractor
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close