Antena 3 CNN Externe Două avioane de vânătoare britanice s-au prăbuşit în largul coastelor scoţiene. Piloţii au fost salvaţi

Două avioane de vânătoare britanice s-au prăbuşit în largul coastelor scoţiene. Piloţii au fost salvaţi

Două avioane de vânătoare britanice s-au prăbuşit în largul coastelor scoţiene. Piloţii au fost salvaţi
Sursa foto: Foto: community.warplanes.com
03 Iul 2012   •   17:57
UPDATE 19:30. Piloţii celor două avioane de vânătoare britanice prăbuşite în largul coastelor Scoţiei s-au catapultat şi au fost salvaţi, relatează Sky News.
   
Potrivit surselor citate de Sky News, doi piloţi au fost preluaţi din mare de echipajele de intervenţie trimise în zona incidentului.


Două avioane de vânătoare aparţinând Forţelor Aeriene Regale britanice s-au prăbuşit, marţi, în Scoţia, după o coliziune în aer, anunţă Ministerul britanic al Apărării, citat de Sky News.
   
"Forţele Aeriene Regale au fost informate în legătură cu un incident în care au fost implicate două avioane de tip Tornado GR4; incidentul a avut loc în zona Moray Firth (Scoţia)“, precizează Ministerul britanic al Apărării.
   
"Investigăm incidentul şi vom furniza informaţii cât mai rapid", precizează instituţia.
   
Avioanele s-au prăbuşit în largul coastelor scoţiene, iar Paza de Coastă a trimis ambarcaţiuni de intervenţie şi un elicopter în zona incidentului. Deocamdată nu există informaţii despre starea piloţilor.


×
Subiecte în articol: Scotia coliziune avioane de vanatoare
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close