Antena 3 CNN Externe Două modele s-au dezbrăcat complet şi s-au lăsat pictate de Andy Golub, în Times Square din New York

Două modele s-au dezbrăcat complet şi s-au lăsat pictate de Andy Golub, în Times Square din New York

Două modele s-au dezbrăcat complet şi s-au lăsat pictate de Andy Golub, în Times Square din New York
Sursa foto: Foto: observer.com
de M.T.    |    11 Iul 2013   •   10:58

Sute de trecători au asistat, fără să vrea, la o expoziţie nud chiar în Times Square din New York. Două modele s-au dezbrăcat de inhibiţii şi şi-au dat hainele jos în văzul spectatorilor. Totul de dragul unei demonstraţii, în cadrul căreia un artist a pictat forme geometrice, puternic colorate, pe trupurile goale-puşcă ale celor doi.

Pentru câteva ore, un bărbat şi o femeie s-au dezbrăcat complet de haine şi s-au lăsat pictaţi de Andy Golub, artistul ce pictează pe trupurile goale.

„Sunt foarte, foarte fericit şi recunoscător că am oportunitatea de a fi într-un loc unde legile protejează gesturile extreme ca arta mea”, a spus Golub.

Cu toate că nuditatea este ilegală în New York, o nouă lege, intrată recent în vigoare, permite astfel de gesturi doar dacă acestea fac parte dintr-o expoziţie de artă. Aşa că pictorul şi-a luat aprobările necesare şi şi-a mutat creaţiile goale-puşcă în stradă.

Spectacolul trupurilor goale, intens colorate, a atras privirile a sute de trecători, care au urmărit cum pictorul îşi transpune operele pe pielea celor doi.

Deşi printre spectatori s-au numărat şi pasionaţi de artă, cei mai mulţi oameni au asistat la show doar pentru a vedea trupurile goale.



×
Subiecte în articol: Times Square arta New York
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close