Antena 3 CNN Externe Două persoane au fost arestate, după ce au furat banii victimelor MH370

Două persoane au fost arestate, după ce au furat banii victimelor MH370

Două persoane au fost arestate, după ce au furat banii victimelor MH370
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
18 Aug 2014   •   13:57

Poliţia malaieziană a arestat o femeie, angajată a unei bănci, şi pe soţul acesteia, cei doi fiind acuzaţi că au furat peste 30.000 de dolari din conturile a patru pasageri aflaţi la bordul avionului dispărut MH370.

Cuplul a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute sub suspiciunea că ar fi retras 110.643 de ringgit (34.850$) din conturile a doi cetăţeni malaiezieni şi altor doi cetăţeni chinezi, victime ale zborului MH370.

Autorităţile de la Kuala Lumpur îl caută acum pe un al treilea suspect, un pakistanez despre care se crede că ar fi primit o parte din bani, prin transfer bancar online.

Cotidianul The Star informează că victimele ar fi avut conturile la banca HSBC Malaysia Bhd, dar informaţiile nu au fost confirmate de anchetatori.

Radarele de la sol au pierdut contactul cu avionul companiei Malaysia Airlines în ziua de 8 martie. Avionul efectua un zbor de linie între Kuala Lumpur şi Beijing, iar la bord se aflau 239 de persoane.

Aparatul Boeing 777 a dispărut în mod misterios şi nu a fost găsit nici până în ziua de azi. Se presupune că avionul a deviat de la cursul normal şi s-a prăbuşit undeva în sudul Oceanului Indian, neexistând însă niciun indiciu concludent în acest sens.

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close