Antena 3 CNN Externe Atac terorist lângă Parlamentul Marii Britanii. Patru persoane au murit

Atac terorist lângă Parlamentul Marii Britanii. Patru persoane au murit

Atac terorist lângă Parlamentul Marii Britanii. Patru persoane au murit
Sursa foto: Foto: Pixabay
22 Mar 2017   •   20:39

Patru oameni, printre care un poliţist, au murit şi alte cel puţin 20 de persoane au fost rănite miercuri după-amiază în atacul de la Londra din faţa Parlamentului britanic, iar atacatorul a fost ucis, a anunţat poliţia, potrivit AFP.

„Patru persoane au decedat. Sunt incluşi un poliţist şi un bărbat care este considerat ca fiind atacatorul”, a precizat şeful poliţiei, Mark Rowley, într-o declaraţie făcută presei în faţa sediului Scotland Yard.

---------------

UPDATE- O femeie a murit în urma atacului de miercuri de pe Podul Westminster din Londra, anunţă The Guardian, citând surse medicale preluate Press Association.

Sursa citată precizează că multe dintre persoanele rănite aflate în grija medicilor de la spitalul londonez St. Thomas au suferit "răni cumplite".

----------------

Update: Poliția britanică a anunțat că tratează incidentul petrecut în apropierea Parlamentului ca fiind unul de natură teroristă, relatează Reuters.

Cel puţin 12 persoane au fost rănite miercuri în apropiere de Podul Westminster din Londra, lângă Parlament, relatează Reuters. Au fost auzite împuşcături în afara clădirii Parlamentului. Presa britanică scrie că un bărbat a fost împuşcat de poliţie în apropierea legislativului.

VEDEȚI AICI primele imagini de la fața locului

Un poliţist ar fi împuşcat un atacator de trei ori de la mică distanţă, după ce mai multe persoane au fugit spre porţile de ieşire.

Potrivit Sky News, Scotland Yard a anunţat că este vorba despre un incident armat. Poliţiştii îndepărtează oamenii din zona incidentului şi staţiile de metrou din apropiere.

Unii martori au relatat că o maşină a intrat într-un grup de oameni pe Podul Westminster, în timp ce alte relatări fac referire la un bărbat înarmat cu un cuţit care ar fi intrat în clădirea Parlamentului, fiind apoi împuşcat de poliţie

 


  

×
Subiecte în articol: parlament Marea Britanie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close