Antena 3 CNN Externe Două românce păcăleau pensionari italieni că s-au îndrăgostit la prima vedere pentru a le fura tot, însă au fost prinse

Două românce păcăleau pensionari italieni că s-au îndrăgostit la prima vedere pentru a le fura tot, însă au fost prinse

Două românce sunt cercetate după un furt de 3.000 euro și bijuterii. Cele două femeie le promiteau unor vârstnici de 78 de ani momente de tandrețe.

Două românce păcăleau pensionari italieni că s-au îndrăgostit la prima vedere pentru a le fura tot, însă au fost prinse
Sursa foto: Profimedia Images
de Alexandra Axinia    |    07 Mai 2023   •   15:25

Româncele și-au ales victimele de la o cafenea din Colleferro, o zonă de la periferia Romei. Tactica de furt era simplă: femeiele se apropiau de bărbați, le atrăgeau atenția și le sugerau să se îndepărteze de ochii curioșilor pentru a petrece după-amiaza împreună. Odată rămași singuri, printre mângâieri și complimente, tinerele i-au convins pe cei doi bărbați în vârstă să le înmâneze bani și bijuterii.

Treziți din aburul amorului, bărbații și-au dat seama că au fost păcăliți și au cerut ajutor. Stânjeniți, cei doi vârstnici s-au înțeles să spună poliției că au fost jefuiți, dar, pentru că se contraziceau în declarații, polițiștii au intuit că s-a întâmplat, relatează Il Messaggero.

"Suntem căsătoriți, avem o familie și ne este teamă că se va afla", au explicat vârstnicii, care au spus în cele din urmă ce se întâmplase.

Citește și: Medic român, arestat în Italia pentru o fraudă de 1,6 milioane de franci elvețieni

Conform Mediafax, autoritățile au început imediat căutările, dând de urma celor două românce, de 20 și 32 de ani. Acestea nu erau la prima abatere, având numeroase condamnări anterioare pentru furt și înșelăciune.

Spre norocul celor doi bătrâni, din gențile lor, polițiștii au recuperat 3.000 de euro în numerar și bijuterii, inclusiv verighetele.

×
Subiecte în articol: romance Italia furt bani bijuterii
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close