Antena 3 Externe Două românce îl acuză de agresiune şi hărţuire sexuală pe consulul Irakului la Bucureşti

Două românce îl acuză de agresiune şi hărţuire sexuală pe consulul Irakului la Bucureşti

22 Noi 2018   •   11:50
Două românce îl acuză de agresiune şi hărţuire sexuală pe consulul Irakului la Bucureşti

Florentina Crăciun, care lucrează ca ospătar în cadrul Ambasadei Irakului, şi o altă colegă, care a dorit ca identiatea sa să nu fie făcută publică, îl acuză pe consulul Mohammed Al-Azzawi că le-a agresat sexual şi le-a hărţuit, scrie Libertatea.

„A fost foarte brutal, mi-a tras bluza, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară, m-a tras de pantaloni, m-a tras spre baie să ce? Să întrețin relații sexuale cu el”, a povestit Florentina Crăciun în cadrul unui interviu acordat în urmă cu o săptămână.

„După primirea memoriului, Ministerul Afacerilor Externe a convocat în regim de urgenţă ambasadorul Republicii Irak în România. Cu acest prilej, s-a subliniat că orice acte sau fapte de hărţuire sunt în totală contradicţie cu normele etice şi valorile societăţii europene, în general, şi ale societăţii româneşti, în particular, motiv pentru care subiectul este tratat cu foarte mare atenție de către autorităţile române”, a precizat pentru ziarul Libertatea Ministerul Afacerilor Externe.

Mai multe, pe Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close