Antena 3 CNN Externe Două "sirene", angajate la un acvariu din Londra (VIDEO)

Două "sirene", angajate la un acvariu din Londra (VIDEO)

Două "sirene", angajate la un acvariu din Londra (VIDEO)
17 Mai 2010   •   23:20

Dacă vă place să vizitaţi Marea Britanie, acum aveţi un motiv în plus. Conducerea unui acvariu din Londra v-a pregătit o surpriză incredibilă. Este vorba despre două sirene care dansează printre broaştele ţestoase şi peştii tropicali.

Situat în centrul Londrei, acvariul a devenit principala atracţie a turiştilor în ultimele zile. Motivul: pe lângă obişnuitele vietăţi marine, vizitatorii pot vedea acum şi două "creaturi" de toată frumuseţea: două "sirene" care dansează graţioase în mijlocul peştilor şi a broaştelor ţestoase.

Costumate întocmai precum celebrele personaje din legendele marinăreşti, femeile sunt dansatoare profesioniste. Şi au fost angajate special ca să îi binedispună pe vizitatori şi să atragă mai mulţi turişti.

Iar planul a prins de minune. Sirenele atrag vizitatorii ca un magnet. Şi, dacă pentru peşti, prezenţa lor nu este prea confortabilă, turiştii sunt încântaţi. La fel ca şi conducerea acvariului care a avut încasări nesperat de mari în ultimele zile. Şefii au promis că vor mai "prinde" şi alte sirene ca să nu-şi dezamăgească vizitatorii.



Observator


×
Subiecte în articol: sirene Marea Britanie Londra
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close