Antena 3 CNN Externe Imagini sfâşietoare cu antrenorul sârb din România a cărui fiică a fost ucisă. Dragan Kobiljski, în lacrimi la locul tragediei

Imagini sfâşietoare cu antrenorul sârb din România a cărui fiică a fost ucisă. Dragan Kobiljski, în lacrimi la locul tragediei

Fostul jucător de volei sârb, Dragan Kobiljski, tatăl uneia dintre victimele masacrului de la Belgrad, a ajuns la locul unde și-a pierdut fiica.

de Alexandra Axinia    |    04 Mai 2023   •   15:20

Fostul jucător de volei Dragan Kobiljski, care este momentan antrenorul la SCM Zalău, a ajuns, astăzi, la şcoala din Belgrad unde a avut loc tragedia. Acesta și-a pierdut fiica în masacrul produs de elevul în vârstă de 13 ani.

Antrenorul era în România la momentul tragediei. După ce a primit vestea, bărbatul a mers în lacrimi la școala din centrul Belgradului. Imaginile surprinse îl prezint pe antrenor cu fața în palme, în timp ce plânge și se prăbușește în genunchi în fața altarului de flori aduse de oamenii îndoliați la școala unde ieri fiica lui a intrat la ore, dar nu s-a mai întors. Ajutat, antrenorul s-a ridicat la un moment dat, dar lacrimile și durerea îl copleșesc și nu se poate despinde de locul unde și-a pierdut copila.

În urma atacului, opt elevi, șapte fete și un băiat, și-au pierdut. De asemenea, și paznicul instituției a fost ucis. Alți șase elevi și o profesoară se află în continuare la spital, unii dintre ei fiind în stare gravă.

Testele toxicologice au arătat că băiatul nu consumase substanțe interzise înainte de a comite atacul. Ministrul Educației din Belgrad a declarat faptul că în cei 40 de ani de activitate este cea mai grea experiență din viața sa.

Citește și: Ce a spus atacatorul care și-a ucis colegii în Belgrad când a sunat la poliție. Mesajul sinistru transmis autorităților

×
Subiecte în articol: masacru şcoală Belgrad
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close