Antena 3 CNN Externe Drama unei românce, stabilită in Italia: Femeia era bătută cu bestialitate de fiul ei si dormea pe podea, în bucătărie

Drama unei românce, stabilită in Italia: Femeia era bătută cu bestialitate de fiul ei si dormea pe podea, în bucătărie

O română stabilită în Italia a trăit o adevărată dramă. Femeia era bătută cu bestialitate de fiul ei și obligată să doarmă pe jos, în bucătărie.

Drama unei românce, stabilită in Italia: Femeia era bătută cu bestialitate de fiul ei si dormea pe podea, în bucătărie
Sursa foto: Pixabay.com
de Cerasela Stafie    |    08 Oct 2021   •   14:16

Din informațiile transmise de presa italiană, coșmarul femei a început încă din septembrie anul trecut. Fiul acesteia, un tânăr de 28 de ani, avea un comportament deosebit de violent.

Ori de câte ori mama acestuia refuza să-i dea bani, bărbatul o maltrata. Ultima dată, femeia a ajuns la unitatea de primiri urgențe a spitalului Terracina cu multiple fracturi și răni la nivelul feței și corpului.

Ulterior, ea a fost transferată la un alt spital. Medicii au concluzionat că are nevoie de nu mai puțin de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii italieni au decis să aplice o măsură preventivă de scoatere din casă a tânărului. Acesta este acuzat de șantaj și vătămare corporală, scrie Latinaquotidiano.it.

Mai mult, presa din peninsulă relatează că femeia era supusă unor tratamente deosebit de rele. Pentru că locuința în care trăiau cei doi avea un singur dormitor, bărbatul își forța mama să doarmă pe o saltea, așezată chiar pe podeaua din bucătărie.

Fiul agresor s-a ales și cu un ordin de restricție. Acesta nu are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de mama sa și îi este interzis să încerce să comunice cu ea pe orice cale. 

×
Subiecte în articol: Italia drama in familie romanca
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close