Antena 3 CNN Externe Vodca "Zelensky" a apărut în Elveția. Banii câștigați vor fi trimiși ucrainenilor

Vodca "Zelensky" a apărut în Elveția. Banii câștigați vor fi trimiși ucrainenilor

Compania elvețiană Drink For Peace a decis să sprijine Ucraina, care luptă împotriva invadatorilor ruși. Producătorul a lansat o vodcă numită în cinstea președintelui Volodimir Zelenski.

Vodca "Zelensky" a apărut în Elveția. Banii câștigați vor fi trimiși ucrainenilor
de Silvia Preda    |    15 Apr 2022   •   22:41

Banii câștigați vor fi trimiși ucrainenilor. Brandul va folosi 100% din veniturile din vânzarea de vodcă pentru a sprijini ucrainenii care au nevoie de ajutor financiar și pentru a restabili țara.

Producătorul a lansat și campania #DrinkForPeace, care vizează strângerea de fonduri pentru restabilirea Ucrainei și întărirea păcii. Ucrainenii care locuiesc în zona de război pot folosi platforma pentru a spune unde exact este nevoie de ajutor.

Începând cu 13 aprilie, soldul fondurilor din contul special, pe care Banca Națională l-a deschis pentru a sprijini Forțele Armate ale Ucrainei, este de aproximativ 3 milioane de grivne.

"Banca Națională informează despre starea contului special pentru ajutorarea armatei și a contului Ministerului Politicii Sociale pentru nevoi umanitare. 3 milioane UAH au rămas în contul special pentru nevoile armatei – este nevoie de sprijin suplimentar", se arată în raportul Băncii Naționale Ucrainene.
 

×
Subiecte în articol: Drink For Peace vodcă Volodimir Zelenski
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close