Antena 3 Externe "Drive-in" sexual, lansat în Zurich. Elveţienii vor să ţină sub control fenomenul prostituţiei

"Drive-in" sexual, lansat în Zurich. Elveţienii vor să ţină sub control fenomenul prostituţiei

15 Aug 2013   •   18:57
"Drive-in" sexual, lansat în Zurich. Elveţienii vor să ţină sub control fenomenul prostituţiei
Sursa foto: Foto:7sur7.be

Autorităţile din Zurich au anunţat că vor amenaja , într-un cartier industrial de la marginea oraşului, cabine pentru prostituate. Măsura a fost luată din dorinţa autorităţilor de a menţine sub control cea mai veche meserie din lume.

Începând din 26 august, nouă astfel de adăposturi vor fi deschise zilnic, de la ora 19.00 până la ora 5.00 dimineaţa.

Locul în care sunt amplasate aceste cabine va fi accesibil numai automobiliştilor care, obligatoriu, trebuie să fie singuri în maşini, au precizat autorităţile elveţiene.

După ce vor trece de un grilaj care separă zona respectivă de restul cartierului, şoferii vor fi nevoiţi să urmeze un circuit bine marcat şi semnalizat până la locul unde se vor afla prostituatele. Odată tarifele negociate, şoferii se vor putea îndrepta către cele nouă construcţii special amenajate.

Fiecare cabină va fi dotată cu un buton special de alarmă, pe care prostituatele îl vor putea folosi în caz de pericol, informează 7sur7.be.

Prin intermediul acestor măsuri, autorităţile elveţiene doresc să asigure protejarea prostituatelor, să ţină sub control acest fenomen şi să diminueze traficul de fiinţe umane.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close