Antena 3 CNN Externe DSK: Am avut o relaţie sexuală „fără plată“ cu menajera hotelului din New York

DSK: Am avut o relaţie sexuală „fără plată“ cu menajera hotelului din New York

DSK: Am avut o relaţie sexuală „fără plată“ cu menajera hotelului din New York
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
19 Sep 2011   •   09:47

Dominique Strauss-Kahn a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu menajera hotelului din New York. Fostul director al FMI a subliniat, însă, că nu a fost vorba de violenţă, constrângere sau altă faptă penală.

Strauss-Kahn a rupt tăcerea, pentru prima dată de la arestarea sa de acum patru luni, în cadrul celui mai urmărit jurnal de televiziune din Franţa.

Dominique Strauss-Kahn a recunoscut, pentru prima dată în public că a avut o relaţie sexuală "fără plată" cu Nafissatou Diallo. El a mărturisit că se simte vinovat, deşi nu a comis niciun delict.

Strauss-Kahn crede că a greşit nu doar faţă de soţia sa, ci şi faţă de copii, prieteni şi mai ales faţă de francezi.

Acuzaţiile penale au fost retrase iar Strauss-Kahn spune că nu va încerca să negocieze cu Nafissatou Diallo, care i-a intentat un proces civil. El respinge şi o altă acuzaţie de tentativă de viol, formulată de ziarista franceză Tristane Banon.

Strauss-Kahn nu se va implica, deocamdată, în viaţa politică, dar nu exclude o revenire în viitor. Şi nu respinge nici ipoteza unui complot pentru a-l scoate din joc.

Intervenţia lui Dominique Strauss-Kahn a suscitat şi proteste, mai ales că prezentatoarea care i-a luat interviul este prietenă cu soţia sa, şi ea fostă jurnalistă de televiziune.

Primele comentarii ale presei apreciază că interviul l-ar putea ajuta pe Strauss-Kahn să treacă peste scandal şi poate chiar să revină, cândva, în politică.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close