Antena 3 CNN Externe Momentul în care o dubă plină cu protestatari arestați s-a răsturnat, în Moscova

Momentul în care o dubă plină cu protestatari arestați s-a răsturnat, în Moscova

O dubă plină cu protestatari arestați la Moscova s-a răsturnat. Noi proteste faţă de războiul din Ucraina au izbucnit în mai multe locuri din capitala Rusiei dar și în restul țării. Peste 2.000 de persoane au fost reținute.

Momentul în care o dubă plină cu protestatari arestați s-a răsturnat, în Moscova
Sursa foto: Twitter/ Nexta
de Andreea Ştefan    |    06 Mar 2022   •   17:36

Imagini surprinse de camerele de filmat cu momentul în care o dubă plină cu protestatari arestați la Moscova s-a răsturnat au apărut în spațiul public.

În filmare se poate observa cum duba încearcă să evite un accident în mijlocul intersecției, dar șoferul pierde controlul volanului și se lovește de un parapet și se răstoarnă.

De la începutul războiului din Ucraina, au fost zeci de proteste violente în mai multe orașe din Rusia.

Aproape 10.000 de protestatari au fost arestați atunci. Acești oameni ”vor înfunda pușcăria” după spusele apropiaților lui Vladimir Putin.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autoritățile de la Moscova au respins cererile pentru demonstraţii depuse de cei care se opun invaziei armatei ruse în Ucraina. În Piața Manezhnaya din Moscova, oamenii au fost arestați în masă, potrivit NEXTA.

Pedepsele, care pot merge până la 15 ani de detenţie, le vor fi aplicate celor care difuzează „informaţii mincinoase” ce antrenează „consecinţe serioase” pentru forţele armate ruse.

×
Subiecte în articol: Moscova protestatari
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close