Antena 3 CNN Externe Dubai Mall, la o crăpătură distanţă de a fi înghiţit de ape şi invadat de rechini (VIDEO)

Dubai Mall, la o crăpătură distanţă de a fi înghiţit de ape şi invadat de rechini (VIDEO)

Dubai Mall, la o crăpătură distanţă de a fi înghiţit de ape şi invadat de rechini (VIDEO)
Sursa foto: crapatura
26 Feb 2010   •   10:45

Dubai Mall, unul dintre cele mai mari centre de cumpărături din lume şi un simbol al grandorii Dubaiului, a fost închis temporar, joi, după ce poliţiştii şi mai mulţi oameni au constatat o crăpătură pe unul dintre pereţii unui acvariu prin care scăpau firicele de apă, transmite Reuters. Acvariul în cauză conţine mii de peşti şi mamifere marine.

Din imaginile postate pe internet se poate vedea cum oamenii se grăbesc către ieşirile din mall în timp ce apa ţâşneşte din acvariu.

Potrivit unui martor, mall-ul a fost parţial evacuat, în timp ce în faţa clădirii aşteptau zeci de maşini de urgenţă. Şase scafandri au intrat în bazin şi au început să coordoneze acţiunea de remediere cu lucrătorii care se aflau de partea cealaltă a geamului. În tot acest timp, oamenii de serviciu ştergeau apa scursă din bazin cu mopurile.

?O scurgere a fost observată la una dintre îmbinările dintre panourile ce alcătuiesc Acvariul Dubai din Dubai Mall. Aceasta a fost imediat reparată de către echipa de intervenţie şi întreţinere a acvariului?, a declarat o purtătoare de cuvaânt a Emaar Properties, companie care deţine mall-ul.

?Scurgerea nu a avut nici un impact asupra mediului din acvariu sau asupra animalelor din el?, a adăugat aceasta.

Emaar Properties, cel mai mare dezvoltator imobiliar din lumea arabă, deţine Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Acvariul din Dubai Mall a fost conceput pentru a adăposti peste 33.000 de animale, reprezentând mai mult de 85 de specii, inclusiv peste 400 de rechini şi pisici de mare.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: rechini Dubai pesti mall
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close