Antena 3 CNN Externe Dubai. Restaurant de lux, deschis la 400 de metri altitudine

Dubai. Restaurant de lux, deschis la 400 de metri altitudine

Dubai. Restaurant de lux, deschis la 400 de metri altitudine
Sursa foto: Foto: Videonews
24 Ian 2011   •   23:45

De la 400 de metri înălţime, totul este mai gustos. Asta cred bucătarii de la restaurantul situat la cea mai mare altitudine din lume, care tocmai s-a deschis în celebrul Burj Khaliffa. Cine vrea să-i încerce bucatele, trebuie să urce 122 de etaje.

Cea mai bună mâncare şi cea mai frumoasă privelişte din tot Dubaiul...sunt ingredientele care vor convinge şi pe cei mai sceptici turişti că restaurantul Atmosfera, situat la 400 de metri înălţime, trebuie vizitat.

Localul nu a dezamăgit clienţii care i-au treacut pragul. Cei care au prins unul dintre locurile de la geam, au avut senzaţia, în fiecare moment, că plutesc deasupra oraşului.



„Dorinţa mea a fost să creăm un spaţiu asemănător unei peşteri. Atunci când eşti aici sus, te simţi în siguranţă, te simţi elegant şi luxos.”, a declarat designerul restaurantului

Secretul mâncării este simplitatea. Bucătarii spun că nu gătesc sofisticat, ci prepară mâncarea tradiţională în cel mai atent mod cu putinţă.

Meniul este de sezon, contemporan, folosim fructe de mare. Cred că sursa proprie este baza mâncării. Baza este totul, dacă baza este pregătită bine, nu poţi să greşeşti.

×
Subiecte în articol: Dubai restaurant lux
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close