Dublu atentat la Kabul. Cel puțin 21 de oameni, printre care și un jurnalist, au fost uciși

30 Apr 2018   •   09:40
Dublu atentat la Kabul. Cel puțin 21 de oameni, printre care și un jurnalist, au fost uciși

UPDATE Cel puțin 21 de persoane au murit în urma dublui atentat. 

UPDATE: Numărul celor uciși în urma atentatului a crescut la șapte, iar alte 20 de persoane au fost grav rănite. 

 

Cel puțin patru persoane, printre care și un jurnalist, și-au pierdut viața în urma unui dublu atentat cu bombă. În urma incidentului, care a avut loc luni dimineață la Kabul, în apropierea serviciului de informații și a unui minister, au fost rănite și o mulțime de persoane. 

Dawood Amin, şeful Poliţiei din Kabul, a transmis că în zona Shashdarak, unde a avut loc prima explozie, se află şi câteva reprezentanţe străine. Ulterior, o a doua explozie s-a produs în faţa sediului Ministerului de Dezvoltare Urbană.

Se pare că ar fi vorba de atacuri sinucigașe cu bombă, însă nu e încă confirmată această variantă. Atacul nu a fost încă revendicat, a spus un purtător de cuvânt din cadrul Poliției. 

"După primul atac sinucigaş în care o motocicletă a fost folosită, după 30 de minute, un al doilea atacator, care avea o camera foto pretinzând că era jurnalist, a detonat explozibilii pe care îi avea asupra lui în mijlocul cameramanilor şi reporterilor şi echipajelor de salvare", a declarat un oficial din cadrul poliţiei.

Sursă: Mediafax
Parteneri
sati
x close