Antena 3 CNN Externe Dublul asasinat din Bruxelles: Atacatorul, un iranian de 47 de ani, a fost arestat (VIDEO)

Dublul asasinat din Bruxelles: Atacatorul, un iranian de 47 de ani, a fost arestat (VIDEO)

Dublul asasinat din Bruxelles: Atacatorul, un iranian de 47 de ani, a fost arestat (VIDEO)
Sursa foto: politist
04 Iun 2010   •   09:41

Atacatorul care a omorât joi o judecătoare şi o grefieră la Bruxelles a fost arestat. Potrivit presei belgiene, bărbatul este un iranian în vârstă de 47 de ani care ar fi acţionat pentru a se răzbuna. Se pare că atacatorul a fost deja identificat de martori.

Parchetul de la Bruxelles a confirmat că a arestat un suspect în cazul asasinatului din Tribunal. Presa belgiană scrie că agresorul a fost identificat de martori şi că ar fi un bărbat de 47 de ani de origine iraniană. Agresorul a fost arestat într-un parc din centrul Bruxellesului, la câteva ore după incident. El s-a împotrivit arestării şi a tras câteva focuri de armă.

Joi, o judecătoare şi o grefieră au fost ucise într-un tribunal al Palatului de Justiţie din Bruxelles. La finalul audierii, a scos un pistol şi a tras câteva focuri şi a fugit. Unul dintre martorii din sală a fugit după el dar nu a reuşit să îl prindă.

Incidentul a determinat numeroase controverse pe tema siguranţei magistraţilor de la Bruxelles. Un avocat român a fost în tribunalul în care a avut loc atacul chiar cu câteva minute înainte ca agresorul să acţioneze. Românul spune că locul nu este bine păzit pentru că acolo se judecă doar cazuri minore.

Este primul atac de acest gen care a avut loc în Belgia.

Antena 3

×
Subiecte în articol: atac Bruxelles Belgia asasinat
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close