Antena 3 Externe Ducele şi ducesa de Cambridge se vor muta în Palatul Kensington

Ducele şi ducesa de Cambridge se vor muta în Palatul Kensington

06 Iun 2011   •   15:31
Ducele şi ducesa de Cambridge se vor muta în Palatul Kensington
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images

Prinţul William se întoarce în casa în care a copilărit, de această dată în rolul de cap de familie. Tânărul cu viitor de posibil viitor rege şi aleasa lui se vor muta în Palatul Kensington, după ce convieţuirea cu prinţul Harry nu s-a dovedit o alegere prea... inspirată.

Aşa arată noua locuinţă în care se va muta cel mai îndrăgit cuplu al Marii Britanii. Grădini luxuriante exact la inceputul linkului Kensington şi încăperi pline de istorie. Palatul Kensington este reşedinţa regală de peste 300 de ani. Prinţesa Diana şi Prinţul Charles au locuit aici după căsătorie.

Apartamentul pe care îl va împărţi cu Kate nu va fi însă în acelaşi corp al clădirii în care a locuit cu părinţii. Cu siguranţă le va asigura o viaţă mai... liniştită şi mai lipsită de emoţii decât convieţuirea alături de petrecăreţul Harry care-şi cazează prietenii şi pritenele în camera lui după nopţi grele de petrecere.

Din câte se pare, Palatul Kensington va fi reşedinţa tinerei familii regale doar pentru câţiva ani sau, până la apariţia primului moştenitor. Până atunci, cuplul va face oricum naveta între insula Angelsey, unde prinţul William se antrenează ca pilot. Mutarea va avea loc, cel mai probabil, la sfârşitul lunii sau chiar luna viitoare, din cauza programului încărcat al celor doi.

În timp ce William se antrenează pentru meseria de pilot pentru misiuni de salvare pe insula Angelsey, Kate se pregăteşte pentru marele debut ca membră a familiei regale britanice. Acesta va avea loc în weekend când britanicii sărbătoresc Ziua Reginei.×
Subiecte în articol: printul William
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close