Antena 3 CNN Externe Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu şi a fost dusă la spital

Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu şi a fost dusă la spital

Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu şi a fost dusă la spital
de M.T.    |    22 Iul 2013   •   09:48
Update 09:50: Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a fost dusă la spital, după ce a intrat în travaliu, potrivit BBC.

Kate a fost transportată într-o aripă privată a spitalului St. Mary, în vestul Londrei, acelaşi loc în care s-a născut şi William în 1982.

Potrivit Reuters, medicul care se va ocupa de ducesa de Cambridge este Marcus Setchell, fostul ginecolog al reginei Elisabeta a II-a.

Copilul care se va naşte va fi primul al prinţului Williams şi al ducesei de Cambridge şi al treilea pe linia succesiunii la tron.



----------------------------------

La Londra, aşteptarea continuă. Ziariştii stau cu ochii pe ceea ce este, probabil, cea mai păzită uşă din lume: intrarea spitalului unde se va naşte primul copil al prinţului William. Bebeluşul regal se lasă însă aşteptat. 

Britanicii sunt la capătul răbdării. Potrivit presei, copilul ducesei Kate şi al prinţului William trebuia să vină pe lume deja de la începutul săptămânii.

Aşteptarea pare să se apropie însă de final. Conform presei internaţionale, ducesa a părăsit, împreună cu William, casa părinţilor ei, unde a stat în ultimele două săptămâni. Cei doi ar fi venit la Londra pentru a fi mai aproape de spital în momentul în care Kate va intra în travaliu. Mai mult, se pare că prinţul William a intrat oficial în concediul paternal.

„Putem confirma faptul că prinţul William şi-a încetat oficial toate activităţile militare, singura lui datorie acum este să fie alături de Kate”, a precizat Amy Robach, jurnalist ABC News.

Corespondenţii marilor agenţii de presă sunt pregătiţi în faţa spitalului să relateze despre eveniment. Cu toţii fac faţă cu greu valului de căldură care a lovit Marea Britanie în ultimele săptămâni.



În privinţa detaliilor despre bebeluş, se pare că lumea va mai avea ceva de aşteptat. După naştere ar putea dura până la o lună ca familia regală să anunţe oficial numele noului moştenitor.

„Prinţesei Diana şi prinţului Charles le-a luat o săptămână să publice numele prinţului William, iar regina Elisabeta a II-a a publicat numele prinţului Charles după mai mult de o lună”, a explicat reporterul Maria Vultaggio.

Potrivit zvonurilor, mama lui Kate ar fi declarat că noul moştenitor va veni pe lume abia la începutul lunii viitoare.

×
Subiecte în articol: Londra printul William
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close