Antena 3 CNN Externe "Dumnezeule mare, de ce noi, de ce?!" Povestea acestui bărbat te va îndurera. I-au murit şase copii într-o singură zi

"Dumnezeule mare, de ce noi, de ce?!" Povestea acestui bărbat te va îndurera. I-au murit şase copii într-o singură zi

"Dumnezeule mare, de ce noi, de ce?!" Povestea acestui bărbat te va îndurera. I-au murit şase copii într-o singură zi
Sursa foto: Foto: Daily Mail
de O.P.    |    15 Mai 2012   •   08:29

Familia este o binecuvântare, iar copiii sunt lumina părinţilor, speranţa lor şi viitorul, iar atunci când ceva rău li se întâmplă micuţilor, părinţii sunt în stare să facă orice pentru ei. Însă povestea englezului  Mick Philpott este cea a unui părinte pe care Dumnezeu l-a încercat foarte mult. Mick era tatăl a 17 copii, făcuţi cu cinci femei, însă apropiaţii lui spuneau că bărbatul îşi iubea copiii mai mult decât orice pe lume.



Un incendiu devastator a schimbat pentru totdeauna viaţa lui Mick. Cinci copii au murit mistuiţi de flăcări, iar al şaselea copil a fost dus în stare critică la spital şi deconectat mai apoi de la aparate, pentru că era în moarte cerebrală.

În timp ce se afla la căpătâiul băiatului său, Mick s-a rugat tot timpul ca Dumnezeu să îl salveze pe Duwayne, şi deznădăjduit striga către ceruri: "Dumnezeule mare, de ce noi, de ce?!!"



Toată presa britanică a scris despre Mick şi familia lui greu încercată, dar şi despre modul în care s-a luptat cu flăcările pentru a-şi salva copiii din mijlocul iadului, până la sosirea pompierilor.

Întreaga comunitate a strâns bani, haine şi bunuri pentru a ajuta familia greu încercată, dar şi pentru a plăti înmormântările copiilor lui Mick, scrie Daily Mail.





×
Subiecte în articol: pierderi incendii
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close