Antena 3 CNN Externe După această replică, Obama a mai câştigat câţiva susţinători. Cum l-a ironizat preşedintele pe Trump

După această replică, Obama a mai câştigat câţiva susţinători. Cum l-a ironizat preşedintele pe Trump

După această replică, Obama a mai câştigat câţiva susţinători. Cum l-a ironizat preşedintele pe Trump
Sursa foto: Foto: bittenandbound.com
26 Oct 2012   •   07:37

Barack Obama a intrat din nou în colimatorul lui miliardarului Donald Trump, unul dintre cei mai aprigi susţinători ai teoriei că actualul preşedinte nu s-a născut în SUA. Magnatul îi cere acum şefului de stat american să publice toate cererile sale pentru colegiu şi paşaport. Barack Obama a avut ocazia să îi răspundă lui Trump în cadrul emisiunii lui Jay Leno.

După scandalul provocat de Donald Trump în care punea la îndoială legitimitatea lui Obama de a deveni preşedinte, magnatul american îl atacă din nou pe liderul de la Casa Albă.

Trump a promis că va face o donaţie foarte generoasă unei fundaţii de caritate dacă preşedintele va face publice documentele sale din timpul facultăţii precum şi cererile pentru obţinerea paşaportului.

Invitat în studioul realizatorui TV Jay Leno, preşedintele Obama a comentat cu ironie cererile lui Trump. "Totul datează de pe vremea în care am crescut amândoi în Kenya. Am avut constant ciocniri pe terenul de fotbal. Nu era prea bun şi acum îmi poartă pică pentru asta" a glumit preşedintele.

Analiştii politici de peste ocean spun că, după această replică, Barack Obama a mai câştigat câţiva susţinători.


×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close