Antena 3 CNN Externe După Arnold Schwarzenegger, un alt ACTOR AMERICAN CELEBRU vrea să intre în politică

După Arnold Schwarzenegger, un alt ACTOR AMERICAN CELEBRU vrea să intre în politică

După Arnold Schwarzenegger, un alt ACTOR AMERICAN CELEBRU vrea să intre în politică
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
05 Ian 2014   •   13:37
Actorul american Steven Seagal a declarat că ia în considerare posibilitatea de a candida la postul de guvernator al statului Arizona, informează accesshollywood.com, conform Mediafax.
Steven Seagal a declarat pentru KNXV-TV că ia în considerare posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcţie a statului şi a discutat în acest sens cu cel autoproclamat "cel mai dur şerif din America" - Joe Arpaio.
Actorul american, în vârstă de 61 de ani, a făcut această declaraţie în timp ce vorbea despre noul său serial, "Steven Seagal - Lawman: Maricopa County".
 
Steven Seagal a făcut echipă cu şeriful Joe Arpaio din comitatul Maricopa, Arizona, pentru realizarea acestui serial, turnat în acest stat şi difuzat de televiziunea prin cablu Reelz Channel.
Expertul în arte marţiale este membru al echipei lui Joe Arpaio, alcătuită din 3.000 de civili neplătiţi. De asemenea, el a fost adjunctul şerifului în New Mexico, Texas şi Louisiana şi spune că vrea să întărească securitatea frontierelor.
Steven Seagal, născut pe 10 aprilie 1952, este actor, producător şi scenarist, el jucând în numeroase filme de acţiune. Actorul este, totodată, maestru în artele marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido. Filmele în care a jucat au avut încasări totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, un activist pentru drepturile animalelor şi un susţinător al mişcării pentru independenţa Tibetului.
Actorul Steven Seagal a vizitat România de mai multe ori în ultimii ani, pentru o serie de filmări. În noiembrie 2013, Steven Seagal a adoptat la distanţă un câine pe care l-a numit Grivei, din adăpostul Dogtown de lângă Bucureşti, a donat patru tone de mâncare pentru animale şi a susţinut că va oferi în continuare sprijin pentru continuarea investiţiilor în acest centru.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close