Antena 3 CNN Externe După ce a făcut-o să se îndrăgostească de el şi să accepte să îl ia de bărbat, românul i-a făcut viaţa un coşmar tinerei de doar 20 de ani. Cum a fost găsită fata 

După ce a făcut-o să se îndrăgostească de el şi să accepte să îl ia de bărbat, românul i-a făcut viaţa un coşmar tinerei de doar 20 de ani. Cum a fost găsită fata 

După ce a făcut-o să se îndrăgostească de el şi să accepte să îl ia de bărbat, românul i-a făcut viaţa un coşmar tinerei de doar 20 de ani. Cum a fost găsită fata 
18 Ian 2019   •   15:05

Un român de 25 de ani şi-a răpit, sechestrat şi obligat soţia să se culce cu alţii pe bani, în Spania.  Soţia luia avea doar 20 de ani când a fost abuzată.

Românca în vârstă de 20 de ani fuma lângă intrare când în faţa ei a oprit o maşină din care au coborât doi bărbaţi. Au luat-o pe sus, ea s-a luptat să scape, cei doi au forţat-o să intre în maşină după ce au lovit-o. Apoi autoturismul a dispărut.

Trei zile mai târziu, pe 3 noiembrie 2017, după difuzarea imaginilor, tânăra a fost găsită pe stradă, rătăcind în jurul staţiei de autobuz de la Betanzos. A spus poliţiştilor că soțul ei și câțiva prieteni au răpit-o, bătând-o tot timpul și obligându-o să se prostitueze în mai multe bordeluri din provinciile La Coruña și Lugo. 

Tânăra a povestit că atunci când s-au văzut la ştiri, răpitorii ei s-au speriat şi au eliberat-o, după ce au ţinut-o cinci zile captivă. După alte trei zile, trei bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi de poliţia spaniolă. Printre ei şi soţul victimei, un român de 25 de ani.

El se căsătorise cu fata în 2016 şi imediat după aceea a obligat-o, lovind-o şi ameninţând-o pe ea şi rudele ei să se prostitueze. A dus-o într-un bordel din Lugo, de unde a răpit-o o dată în septembrie 2017, a bătut-o şi a terorizat-o până a promis că face orice îi cere el, informeaza Observator.tv.

A eliberat-o doar ca să se ducă din nou la bordel, dar a răpit-o iar, nemulţumit că fată încercase să dispară de acolo.

Procesul românului va începe în februarie şi procurorul cere pentru el o pedeapsă de 31 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: indragostit cosmar viaţa Spania inchisoare
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close