Antena 3 CNN Externe După ce și-a ucis soția și pe cei trei copii, a lăsat un bilet de adio șocant în care și-a explicat gestul. „Nu a existat o altă cale. Mi-a făcut plăcere”

După ce și-a ucis soția și pe cei trei copii, a lăsat un bilet de adio șocant în care și-a explicat gestul. „Nu a existat o altă cale. Mi-a făcut plăcere”

După ce și-a ucis soția și pe cei trei copii, a lăsat un bilet de adio șocant în care și-a explicat gestul. „Nu a existat o altă cale. Mi-a făcut plăcere”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Feb 2019   •   12:33

Un bărbat de 40 de ani din Irlanda, fost director de școală, și-a ucis soția și pe cei trei fii ai lui, iar apoi s-a sinucis. Crima îngrozitoare a avut loc în vara anului 2016. 

Alan Hawe a lăsat în urmă și mai multe bilețele de adio în care și-a explicat gestul. 

„Am fost cu adevărat implicat în toate lucrurile pe care le-am făcut împreună. Dar cred că a existat un fel de psihoză în mine care m-a făcut să îmi facă plăcere să fac asta. Îmi pare rău pentru cum i-am omorât pe toți, dar pur și simplu nu a existat o altă cale”, a scris ucigașul. 

În ultimul său bilet a spus că nimeni nu l-a cunoscut vreodată cu adevărat. „Nu știu ce a fost, dar pe cât de normal am fost, pe atât de întunecat și nimeni nu a văzut asta”, a mai scris Hawe, conform TheSun

Acesta i-a transmis mamei sale că vrea să fie incinerat, iar cenușa lui să fie aruncată în ocean, însă femeia a aflat acest lucru abia după ce a fost îngropat. 


 

×
Subiecte în articol: sotia copii bilet de adio socant Irlanda
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close