Antena 3 CNN Externe Durere fără margini! Şi-au pierdut fiul cel mare, la opt luni după cel mic

Durere fără margini! Şi-au pierdut fiul cel mare, la opt luni după cel mic

Durere fără margini! Şi-au pierdut fiul cel mare, la opt luni după cel mic
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Apr 2016   •   16:16

 

Moartea a lovit într-o familie din Australia. La doar câteva luni, după ce fiul lor cel mic a murit într-un accident de maşină, acum doi părinţi trebuie să îşi conducă şi copilul cel mare la cimitir, după ce a fost muşcat de un păianjen veninos.

Jayden Burleigh, 22 de ani, a murit sâmbătă, după ce a fost spitalizat cu o infecţie în urma unei muşcături de păianjen. Bărbatul se plimba pe o coastă din Noua Galie de Sud când a fost atacat de periculoasa arahnidă.

Noul deces vine la doar opt luni, după ce fratele său de 17 ani, Lachlan, şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident. Băiatul se întorcea de la un festival de dans, împreună cu trei prieteni când autoturismul lor a intrat în coliziune cu un altul. El şi încă doi prieteni au murit pe loc.

Părinţii celor doi, Deborah şi Mike Burleigh, sunt sfâşiaţi de durere. „Există un gol imens pe pământ acum, iar pierderea lui Jayden nu poate fi acceptată de cineva. Oricum, testamentul său va rămâne veşnic atâta timp cât îşi va continua aventurile în cer alături de fratelelui, Lachie”, au declarat părinţii.

 

×
Parteneri
Candidat la primarie, prins în flagrant când dădea șpagă
x close