Antena 3 CNN Externe Ea este cea mai depravată mamă din lume. Ce a făcut cu fiul ei într-o cameră de hotel e strigător la cer

Ea este cea mai depravată mamă din lume. Ce a făcut cu fiul ei într-o cameră de hotel e strigător la cer

Ea este cea mai depravată mamă din lume. Ce a făcut cu fiul ei într-o cameră de hotel e strigător la cer
de S.T.    |    25 Iun 2012   •   08:06

O femeie a făcut sex cu fiul său şi l-a filmat pe acesta în timpul unui raport sexual oral, dar consideră că nu a comis incest. Femeia a încercat să explice instanţei, într-o scrisoare, atracţia puternică faţă de fiul său prin faptul că cei doi s-au regăsit după 15 ani, relatează Daily Mail.

"Consider că nu ar trebui să fiu acuzată de incest pentru că există ceva numit atracţie genetică, un fenomen foarte puternic ce apare la 50 la sută dintre persoanele care se reunesc cu o rudă pe care au pierdut-o demult", susţine Mistie Atkinson în scrisoarea adresată instanţei.

Femeia de 32 de ani şi-a contactat fiul după 15 ani prin Facebook. Relaţia sexuală a celor doi a ieşit la iveală după ce rudele băiatului au raportat Poliţiei mesajele inadecvate raportului mamă-copil ale lui Mistie Atkinson către fiul său.

Atkinson şi minorul au fost găsiţi într-o cameră de motel pe 2 martie, iar femeia a fost condamnată la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare de o instanţă din California.

Mistie Atkinson ar putea fi eliberată în 2 ani şi 4 luni pentru bună purtare.





×
Subiecte în articol: incest instanta
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close