Antena 3 CNN Externe Ea este femeia care și-a riscat viața pentru a-l salva pe românul rănit în Las Vegas

Ea este femeia care și-a riscat viața pentru a-l salva pe românul rănit în Las Vegas

Ea este femeia care și-a riscat viața pentru a-l salva pe românul rănit în Las Vegas
Sursa foto: Foto: Facebook/Luca Icoldean
06 Oct 2017   •   09:01

Luca Iclodean este românul care a fost rănit în timpul atentatului din Las Vegas, în timpul unui concert de muzică country. Bărbatul s-ar fi stins din viaţa dacă o americancă, care lucra ca barmaniţă la festival , nu ar fi avut curajul de a-l ajuta într-un moment critic.

Luca a avut norocul de a o întâlni pe Lenea Sampson. Cei doi încercau să se salveze de rafala de gloanțe și să intre în rulota tânărului: „Dintr-o dată, mi-a spus: „Am fost lovit. Mi-am tras mâna și am văzut că era acoperită de sânge. L-am văzut pe Luca și mâna lui, iar în cealaltă mână avea telefonul, pe ecran era o poză cu mama lui. Atunci i-am zis: „OK, nu pot să te las. Sunt aici. Hai să mergem. Trebuie să scăpăm de aici, trebuie să ne mișcăm din punctul ăsta chiar acum. Nu stiu dacă Dumnezeu mi l-a scos în cale la momentul potrivit, dar el mi-a dat putere să încep să trec peste ce s-a întâmplat. Luca este eroul meu. Faptul că a supraviețuit și că se simte mai bine pe zi ce trece mă face să fiu extrem de fericită” , a declarat femeia cu ochii în lacrimi într-un interviu acordat Fox 40.

În urma atacului armat din Las Vegas, 59 de persoane au murit, iar alte peste 500 au fost rănite. Incidentul a avut loc la Festivalul de muzică country Route91Harvest. Pe scenă se afla cântărețul american de muzică country Jason Aldean.

 

×
Subiecte în articol: atentat las vegas salvat viaţa
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close