Antena 3 CNN Externe Ea este prostituata care a cutremurat Serviciile Secrete americane

Ea este prostituata care a cutremurat Serviciile Secrete americane

Ea este prostituata care a cutremurat Serviciile Secrete americane
Sursa foto: Foto: wartakotalive.com
20 Apr 2012   •   16:39

Identitatea prostituatei columbiene, despre care se susţine că se află în centrul scandalului care îi vizează pe agenţii Secret Service şi militarii din escorta preşedintelui SUA, a fost dezvăluită. Potrivit New York Daily News numele acesteia este Dania Suarez.

Publicaţia americană a prezentat mai multe imagini cu Dania Suarez, o damă de companie în vârstă de 24 de ani care susţine că un agent Secret Service i-a oferit doar 28 de dolari în loc de 800 de dolari, cât stabiliseră iniţial.

Tânăra prostituată, mama unui băieţel în vârstă de nouă ani, este prezentată în mai multe ipostaze, inclusiv în costum de baie, pe o plajă sud-americană.



Cel puţin zece militari americani şi 11 agenţi ai Secret Service sunt suspectaţi că au apelat la serviciile unor prostituate în timp ce îl însoţeau pe preşedintele Barack Obama la Summitul Americilor, desfăşurat în oraşul columbian Cartagena.

Unsprezece agenţi ai Secret Service au fost chemaţi la Washington înainte de încheierea vizitei lui Obama în Columbia şi fac obiectul unei suspendări administrative.

Senatoarea republicană Susan Collins a dezvăluit, marţi, că circa 20 de femei au fost implicate în acest caz. Ea a afirmat că deţine aceste informaţii de la directorul Secret Service, Mark Sullivan.

×
Subiecte în articol: serviciile secrete SUA secret service
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close