Antena 3 CNN Externe Ea este românca de care s-a îndrăgostit unul din moştenitorii imperiului Swarovski. Vine foarte des în oraşul natal din România

Ea este românca de care s-a îndrăgostit unul din moştenitorii imperiului Swarovski. Vine foarte des în oraşul natal din România

Ea este românca de care s-a îndrăgostit unul din moştenitorii imperiului Swarovski. Vine foarte des în oraşul natal din România
de O.P.    |    08 Feb 2013   •   09:06

Frumuseţea româncelor este proverbială, majoritatea străinilor care vin şi ne vizitează ţara sunt atraşi de nurii doamnelor de la noi. Nu de puţine ori s-a întâmplat ca vreo româncă să fie văzută la braţul unui domn influent, care conduce afaceri de succes şi se învârte în cercuri înalte.

Este şi cazul Ninei, o româncă din Bistriţa de care s-a îndrăgostit iremediabil unul din moştenitorii imperiului Swarovski. Femeia, originară din Vala Bârgăului a avut o relaţie de nouă ani cu unul din descendenţii lui Daniel Swarovski, apoi cei doi s-au căsătorit.



Frumoasa familie este cunoscută pentru discreţia de care dă dovadă de fiecare dată când se afişează în public. Cei patru, Nina, Paul şi cei doi gemeni ai lor vin de multe ori în România, în zona natală a Ninei, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.
Daniel Swarovski a trăit între anii 1862 -1956 în Republica Cehă. Acesta a pus bazele companiei şi  a revoluţionat piaţa cu cristalele care îi poartă numele.

Compania produce sculpturi mari şi în miniatură, bijuterii, obiecte de decor şi candelabre, toate din cristal.

Daniel Swarovski a avut trei fii, care s-au ocupat de afacerea familiei, iar în prezent cea mai cunoscută membră a familiei este strănepoata sa Nadja Swarovski.








×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close