Antena 3 CNN Externe Efectele crizei, în Rusia: Ziua Moscovei, sărbătorită cu mai puţin fast decât în anii trecuţi (VIDEO)

Efectele crizei, în Rusia: Ziua Moscovei, sărbătorită cu mai puţin fast decât în anii trecuţi (VIDEO)

Efectele crizei, în Rusia: Ziua Moscovei, sărbătorită cu mai puţin fast decât în anii trecuţi (VIDEO)
06 Sep 2009   •   16:47

Ziua Moscovei a fost sărbătorită, sâmbătă, cu mai puţin fast decât în anii trecuţi, din cauza crizei economice. Preşedintele rus, Dimitri Medvedev, i-a asigurat pe oameni că face totul pentru a scoate ţara din criză.

Locuitorii Moscovei au aniversat a 862-a zi a oraşului lor.

La eveniment a participat şi preşedintele rus, Dimitri Medvedev, care a profitat de ocazie pentru a le prezenta cetăţenilor progresele pe care Moscova le face în ceea ce priveşte diminuarea efectelor crizei economice.

"În mod firesc, sunt dificultăţi, recesiunea se simte. Toată lumea simte dificultaţi şi Moscova nu face excepţie. Dar în ciuda acestor lucruri, totul se face aici pentru a diminua consecinţele crizei", a declarat Medvedev.

Tot criza economică i-a determinat pe edilii Moscovei să organizeze în acest an manifestaţii de o mai mică amploare în comparaţie cu anii trecuţi.

Oraşul Moscova este centrul economic, politic şi cultural al Rusiei şi una dintre cele mai mari capitale din lume cu o populaţie de peste 10 milioane de locuitori.


Antena 3

×
Subiecte în articol: Dimitri Medvedev criza economica
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close