Antena 3 CNN Externe Elevă - violată sub bancă, în timpul orelor de curs, chiar sub ochii profesorului

Elevă - violată sub bancă, în timpul orelor de curs, chiar sub ochii profesorului

Elevă - violată sub bancă, în timpul orelor de curs, chiar sub ochii profesorului
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
14 Ian 2013   •   22:12

Un caz şocant de viol a avul loc chiar în timpul orelor de curs, sub bancă, unde o adolescentă de numai 15 ani, care suferă de tulburări mentale, a fost agresată chiar în prezenţa profesorului, scrie Daily Mail.

Fata a fost agresată timp de 10 minute de către 2 colegi, în timp ce un al treilea o lovea în cap de fiecare dată când încerca să scape.

Mama copilei susţine că profesorul era conştient de ceea ce se întâmplă, dar ar fi ignorat gesturile unui alt elev care încerca să îi arate ce se întâmpla sub bancă.

Fata a povestit unui oficial al şcolii ce i s-a întâplat, însă nici acesta nu a raportat infracţiunea. Tânăra are un IQ de 60 şi era singura fată dintr-o clasă de 13 băieţi.

Singura soluţie luată de conducerea şcolii din New York a fost să-i pună în aceeaşi încăpere faţă în faţă pe fată şi pe unul dintre băieţii care au hărţuit-o, pentru ''a-şi rezolva problemele''. Însă fata a ieşit din încăpere cu o lovitură deasupra ochiului drept.

Abia acum conducerea unităţii de învăţământ a declanşat o anchetă şi l-a concediat pe profesorul care a asistat la scenă fără să faca nimic. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close