Antena 3 CNN Externe Un elicopter pakistanez a aterizat de urgență în Afganistan. Pasagerii au fost luați ostatici de talibani

Un elicopter pakistanez a aterizat de urgență în Afganistan. Pasagerii au fost luați ostatici de talibani

Un elicopter pakistanez a aterizat de urgență în Afganistan. Pasagerii au fost luați ostatici de talibani
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    04 Aug 2016   •   20:05

Cei șase pasageri ai unui elicopter al guvernului pakistanez au fost luați ostatici joi în estul Afganistanului, după ce aparatul de zbor a fost constrâns să aterizeze de urgență, potrivit unor surse oficiale afgane și pakistaneze, relatează AFP.

„Elicopterul a aterizat de urgență și cele șase persoane, toate străine, care se aflau la bord au fost luate ostatice de talibani”, a declarat pentru AFP guvernatorul districtului Azra, din provincia Logar, unde s-a produs accidentul, Hamidullah Hamid, precizând că pasagerii erau nevătămați după aterizare.

Purtătorul de cuvânt al autorităților din provincie, Salim Saleh, a subliniat că elicopterul era sub drapel pakistanez și că „a luat foc înainte de a ateriza de urgență”.

Talibanii nu au reacționat la acest anunț. Ei sunt însă foarte prezenți în provincia Logar, frontalieră cu Pakistan, și activi în mod deosebit în districtul Azra.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close