Antena 3 CNN Externe Un elicopter militar s-a prăbușit. Toți cei cinci soldați de la bord au murit, în Peru

Un elicopter militar s-a prăbușit. Toți cei cinci soldați de la bord au murit, în Peru

Cinci soldați din Peru au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit.

Un elicopter militar s-a prăbușit. Toți cei cinci soldați de la bord au murit, în Peru
Sursa foto: ElComercio.pe
de Cerasela Stafie    |    08 Dec 2021   •   23:45

Elicopterul militar a dispărut de marți, însă epava sa a fost găsită abia miercuri dimineață. Toate persoanele care se aflau la bord erau decedate.

Forțele Aeriene din Peru au transmis, printr-un comunicat, că au reușit să localizeze aparatul de zbor prăbușit. Printre victime se numără un comandant, doi căpitani, un tehnician și un subofițer.

Elicopterul a decolat de pe aeroportul Jorge Chávez, din Callao, și se îndrepta spre orașul San Ramón, Chanchamayo, din regiunea Junín.

FAP a adăugat că s-a ”dispus activarea imediată a Colegiului de Investigații corespunzător, pentru a stabili cauzele acestui accident nefericit, ”care a îndoliat familia Forțelor Aeriene Peruviane și întreaga țară”, transmite publicația ElComercio din Peru.

„Forțele Aeriene  își exprimă cele mai profunde condoleanțe rudelor echipajului FAP, care și-au dat viața îndeplinindu-și datoria și lucrând pentru bunăstarea celor mai nevoiașe populații din țară”, a mai transmis instituția.

Militarii, la momentul accidentului, se aflau într-o misiune în slujba Ministerului Dezvoltării şi Incluziunii Sociale .

„Regret profund moartea celor cinci membri ai echipajului elicopterului forţelor aeriene la Huarochiri. Şi-au pierdut viaţa la datorie. Le transmit condoleanţe familiilor”, a postat pe Twitter șeful statului  Pedro Castillo.

×
Subiecte în articol: elicopter prabusit Peru soldati
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close