Antena 3 CNN Externe Elicopter prăbuşit în Pennsylvania: Toţi cei cinci pasageri au murit

Elicopter prăbuşit în Pennsylvania: Toţi cei cinci pasageri au murit

Elicopter prăbuşit în Pennsylvania: Toţi cei cinci pasageri au murit
Sursa foto: Foto:vsb.li
29 Iul 2013   •   09:01

Cinci persoane, între care un copil, au murit în ţinutul Wyoming, în Pennsylvania, după ce elicopterul la bordul căruia se aflau s-a prăbuşit, au anunţat autorităţile, citate de CNN.

Trei bărbaţi şi o femeie au murit, de asemenea, în acest accident, a anunţat ofițerul de poliție judiciară, Tom Kukuchka.

Elicopterul, cu cinci persoane la bord, a fost dat dispărut sâmbătă, potrivit lui Holly Baker, din cadrul Administraţiei Aviaţiei Federale (FAA).

Elicopterul a decolat de pe Aeroportul Greater Binghamton din New York şi se îndrepta spre Aeroportul Jake Arner Memorial de la Lehighton, în Pennsylvania.

Epava elicopterului de tip Robinson 66 a fost găsită duminică după-amiaza într-o zonă împădurită, a precizat Baker. Cauza prăbuşirii nu este încă cunoscută.

Controlori aerieni de pe Aeroportul Internaţional Wilkes-Barre/Scranton au pierdut contactul cu elicopterul sâmbătă seara, către ora locală 22.30 (duminică, 5.30, ora României), în contextul unor condiţii meteorologice nefavorabile.

Reprezentanţi din cadrul Biroului Naţional american pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB) au pornit spre locul accidentului şi urmează să ancheteze cu privire la prăbuşire, a anunţat Baker. FAA efectuează, de asemenea, o anchetă.

×
Subiecte în articol: elicopter prabusit
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close