Antena 3 CNN Externe Elicopter prăbușit, după ce a lovit un turn de televiziune. Cinci oameni au murit - VIDEO

Elicopter prăbușit, după ce a lovit un turn de televiziune. Cinci oameni au murit - VIDEO

Elicopter prăbușit, după ce a lovit un turn de televiziune. Cinci oameni au murit - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura YouTube
10 Mar 2017   •   12:04

Un elicopter având la bord şapte persoane, între care patru cetăţeni ruşi, s-a prăbuşit vineri pe o şosea din Turcia după ce a lovit un turn de televiziune, la periferia oraşului Istanbul. Cel puţin cinci oameni şi-au pierdut viaţa, au anunţat media turce preluate de Agerpres.

Elicopterul Sikorsky S-76, aparţinând conglomeratului turc Eczacibasi, decolase cu câteva minute mai devreme de pe aeroportul Ataturk, având la bord patru cetăţeni ruşi şi trei turci, între care cei doi piloţi, a precizat agenţia de presă Dogan. 

Primarul din districtul Buyukcekmece a precizat pentru CNN Turk că cinci oameni au murit în accidentul de elicopter. Nimeni de la sol nu a fost afectat. 

Guvernatorul Istanbulului, citat de agenţia Anadolu, a confirmat că au fost găsite cinci corpuri. Nu este clară deocamdată identitatea victimelor accidentului, care s-a produs în condiţii de vizibilitate redusă. 

Euronews scrie că printre morți s-ar număra mai mulți cetățeni de naționalitate rusă.

Grupul Eczacibasi, care are afaceri în domeniul farmaceutic, de construcţii şi al bunurilor de larg consum, nu a comentat deocamdată aceste informaţii.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: elicopter prabusit Istanbul
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close