Antena 3 CNN Externe Elon Musk, către angajații Tesla: ”Întoarceți-vă la birou sau părăsiți compania”

Elon Musk, către angajații Tesla: ”Întoarceți-vă la birou sau părăsiți compania”

Directorul executiv al Tesla Inc, Elon Musk, le-a cerut angajaților să se întoarcă la birou sau să părăsească compania, potrivit unui memo trimis personalului care a circulat pe rețelele de socializare

Elon Musk, către angajații Tesla: ”Întoarceți-vă la birou sau părăsiți compania”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    01 Iun 2022   •   16:26

"Oricine dorește să lucreze de la distanță trebuie să fie la birou pentru un minim (și spun minim) de 40 de ore pe săptămână sau să părăsească Tesla", se arată în memo, potrivit Reuters.

Reuters nu a putut verifica imediat autenticitatea memo-ului. Tesla nu a răspuns la o solicitare de comentarii. Musk nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Musk ar "revizui și aproba" orice caz în care nu a fost îndeplinit minimul, potrivit mesajului, informează Mediafax.

Tesla se alătură unui val de companii care impun întoarcerea la birou pentru angajați. În timp ce unii mari angajatori au adoptat permanent politici voluntare de lucru de la domiciliu, alții, inclusiv Google, pariază pe interacțiunile dintre colegi.

Directorul general al Twitter, Parag Agrawal, a scris pe Twitter în luna martie că birourile Twitter se vor redeschide, dar că angajații ar putea în continuare să lucreze de acasă dacă doresc.

"Oriunde vă simțiți cel mai productiv și creativ este locul unde veți lucra și asta include lucrul de acasă cu normă întreagă pentru totdeauna", a spus Agrawal într-un tweet din 3 martie.

×
Subiecte în articol: Elon Musk tesla angajati companie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close