Antena 3 CNN Externe Mama lui Elon Musk doarme în garaj atunci când își vizitează fiul | Explicaţia oferită de Maye Musk

Mama lui Elon Musk doarme în garaj atunci când își vizitează fiul | Explicaţia oferită de Maye Musk

Maye Musk, mama lui Elon Musk, a declarat că este nevoită să doarmă în garaj atunci când îl vizitează pe fiul său.

Mama lui Elon Musk doarme în garaj atunci când își vizitează fiul | Explicaţia oferită de Maye Musk
Sursa foto: Facebook | Maye Musk
de Ioana Mircea    |    30 Aug 2022   •   16:00

Mama proprietarului Tesla și SpaceX, Maye Musk, în vârstă de 74 de ani a mărturisit că, "fiul meu nu este interesat de lucrurile materiale. Casa lui din Texas este atât de mică încât locuiesc în garaj".

Maye Musk este model și, la cei 74 de ani ai săi este chemată să pozeze în toată lumea. A fost ambasadorul brandului Dior, în săptămâna de la Paris. "Mă angajează pentru ridurile mele, nimeni nu mi-a cerut vreodată să mă schimb", a adăugat aceasta.

Elon Musk mai are doi frați: Kimbak și Tosca și împreună cu aceștia nu a avut o copilărie ușoară, numindu-l pe tatăl său "o ființă umană groaznică".

Mama lor i-a luat pe cei trei copiii și s-au mutat în Africa de Sud. Multă vreme s-a temut că nu are ce să le dea de mâncare micuților.

În acest moment, femeia locuiește în New York, într-un apartament modest, pentru că potrivit ei, odată cu spațiul în plus vin și responsabilități.

Se pare că și fiul său, Elon este la fel de puțin interesat de lucrurile materiale ca mama sa. El locuiește într-un loc relativ modest din Boca Chica, sediul SpaceX din Texas.

"Trebuie să dorm în garaj. Nu poți avea o casă de lux lângă un loc de lansare al rachetelor", a povestit Maye, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Elon Musk
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close