Antena 3 CNN Externe eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie in mega-oferta de final de vara

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie in mega-oferta de final de vara

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie in mega-oferta de final de vara
23 Aug 2018   •   19:06
eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters. Au mai ramas doar cateva ore din campania de reduceri desfasurata de magazinul online emag.ro la final de vara.
 
eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta eMAG si am identificat mai multe electrocasnice de bucatarie care au preturi foarte bune, reducerile depasind 30%.
 
Asadar, daca vreti sa va innoiti bucataria la final de vara profitand de reducerile emag.ro, iata ce produse sunt acum la oferta:
 

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – cuptor incorporabil

 
eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
1. Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC, electric, multifunctional, care beneficiaza de curatare catalitica, cu un volum foarte generos de 71 de litri, din clasa A+, de culoare neagra, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters.
 
Este un cuptor incorporabil elegant, cu usa si panou de control din sticla, clasa energetica A+, timer electronic si sistem de curatare catalitic.
 
Cele 12 functii de gatit, de la programul 3D sau ventilatie cu aer cald la cel de Pizza si volumul interior de 71 de litri sunt garantia ca atat cei care isi doresc o gustare rapida, cat si cei care prefera preparate mai complexe, vor avea un partener de incredere.

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – cuptor incorporabil Arctic

 
Clasa energetica A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu cuptoarele din clasa A.
 
Cuptorul are 12 functii de gatire, pentru toate retetele tale. In plus, cuptorul este de capacitate mare si iti permite prepararea concomitenta a mai multor retete.
 
Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – hota incorporabila

 
2. Un alt aparat electrocasnic de bucatarie care beneficiaza de o reducere impresionanta este hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX, cu o putere de absorbtie 603 mc/h, 1 motor, 3 viteze, 60 cm, fabricata din inox.
 
Hota are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters.
 
Functiile hotei sunt foarte accesibile cu ajutorul comenzilor electronice intuitive. Reglati setarile pentru lumina sau viteza ventilatorului pentru un gatit rapid si flexibil.
 

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – hota incorporabila Arctic

 
Va veti bucura de beneficiile acestei hote puternice de aragaz in timp ce folositi mai putina energie. Aceasta hota indeparteaza rapid vaporii de la gatit, pentru ca aerul din bucataria dvs. sa fie curat si proaspat.
 
Cu aceasta hota eficienta creati o atmosfera mai curata in bucatarie atunci cand gatiti, mancati si va relaxati. Motorul ei de incredere reduce in mod eficient aburul, asa ca dvs. va puteti bucura de timpul petrecut in bucatarie mai mult ca niciodata.
 
Lumina LED eficienta energetic este ideala pentru bucatarie, unde iluminarea este folosita frecvent, pentru perioade lungi de timp.
 
Filtrul puternic de carbune mentine un aer proaspat in bucatarie. Dupa o utilizare intensa, filtrul poate fi reimprospatat la cuptor, pentru ca apoi sa functioneze la capacitate maxima. Va veti bucura zi de zi de aer proaspat in bucatarie.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – aragaz Arctic

 
3. Aragazul Arctic AGM5511DTTL, pe gaz, cu 4 arzatoare, Safety Plus, grill, timer, aprindere integrata, arzatoare cu eficienta ridicata, 50 cm, de culoare alba, are o reducere de 39% in campania eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters.
 
Aragazul permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri.
 
Grill-ul permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara.
 
Aragazul are si iluminare interioara, pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase.
 

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters - aragaz

 
Aragazul beneficiaza si de functia Safety Plus, care opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.
 
Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. In acest fel iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag emag reduceri
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close