Antena 3 CNN Externe Mesajul jignitor al unui prezentator britanic la adresa Emmei Răducanu: ”Dacă eşti curier, chelneriţă, eşti româncă”

Mesajul jignitor al unui prezentator britanic la adresa Emmei Răducanu: ”Dacă eşti curier, chelneriţă, eşti româncă”

Adil Ray, un prezentator britanic de televiziune, a transmis un mesaj jignitor la adresa jucătoarei de tenis Emma Răducanu, care va juca în finala US Open.

Mesajul jignitor al unui prezentator britanic la adresa Emmei Răducanu: ”Dacă eşti curier, chelneriţă, eşti româncă”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    11 Sep 2021   •   18:03

”Dacă joci într-o finală de tenis eşti britanică, dacă lucrezi în construcţii /eşti curier/chelneriţă etc., eşti româncă”, a scris prezentatorul britanic pe contul său de Twitter.

Mesajul lui Adil Ray a stârnit numeroase reacții și controverse, iar oamenii nu au fost de acord cu el.

”Ca de obicei, domnul Ray încearcă din nou să stârnească o discuţie rasială acolo unde nu există aşa ceva”, a comentat un utilizator la postarea prezentatorului.

”Și ce dacă? Ea nu a ales să fie româncă, chinezoaică, canadiană și / sau britanică, mai mult decât ai ales tu să fii pakistanez și britanic sau eu am ales să fiu galez și britanic. Suntem ceea ce suntem”, a transmis un alt utilizator.

”Absurd. Sugeraţi că Răducanu nu este britanică? Sau că românii care muncesc în UK nu sunt români?”, a mai scris cineva la postarea lui Adil Ray.

×
Subiecte în articol: Emma Răducanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close