Antena 3 CNN Externe Emmanuel Macron, îmbrăcat cu flori, într-o vizită oficială. Internauții au modificat pozele și au glumit pe seama președintelui francez

Emmanuel Macron, îmbrăcat cu flori, într-o vizită oficială. Internauții au modificat pozele și au glumit pe seama președintelui francez

Imagini inedit cu preşedintele Frantei au facut turul internetului.La primirea în Polinezia franceză, Emmanuel Macron a fost pur şi simplu îmbrăcat în ghirlande de flori şi scoici.

Emmanuel Macron, îmbrăcat cu flori, într-o vizită oficială. Internauții au modificat pozele și au glumit pe seama președintelui francez
Sursa foto: Hepta/ Twitter
de Mia Lungu    |    28 Iul 2021   •   14:24

Cu mască pe faţă şi cu mai multe ghirlande în jurul gâtului, Macron abia se mai vedea dintre florile cu care a fost împodobit de localnici. Primirea tradiţională este aplicată atât turiştilor cât şi şefilor de stat.

Imaginea preşedintelui Franţei acoperit de flori a stârnit internauţii care au postat nenumărate fotografii editate în care îl înfăţişau pe Macron îmbrăcat în flori până la genunchi.

Când Macron a ajuns în Papeetee, capitala Polineziei Franceze, pe 24 iulie, a fost întâmpinat cu numeroase ghirlande de către dansatori tahitieni și un „orero”, simbolizând un salut tradițional.

Ghirlandele puse în jurul gâtului lui Macron l-au acoperit până la piept. Cu toate acestea, imaginile distribuite ulterior pe rețelele de socializare au arătat ghirlandele care îi acopereau întregul corp, inclusiv trunchiul și brațele, și ajungeau până la genunchi. Imaginile trucate au obținut mii de distribuiri pe Twitter.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close