Antena 3 CNN Externe Emoţionant! Momentul în care un soldat întors din Afganistan îşi ţine fetiţa în braţe pentru prima dată

Emoţionant! Momentul în care un soldat întors din Afganistan îşi ţine fetiţa în braţe pentru prima dată

Emoţionant! Momentul în care un soldat întors din Afganistan îşi ţine fetiţa în braţe pentru prima dată
Sursa foto: Foto captura wishtv.com
26 Oct 2012   •   14:44

Filmarea în care un soldat din Marina americană îşi ţine copilul în braţe pentru prima dată, după ce s-a întors din Afganistan, a impresionat o lume întreagă.

Întreaga familie Chuva, inclusiv micuţa de doar patru luni pe nume Sophia, s-a adunat luni la Aeroportul Internaţional din Tampa pentru a-l întâmpina pe Fernando, un soldat din Marina americană care s-a întors din Afganistan, scrie Daily Mail.

Dana Chuva şi rudele cuplului l-au aşteptat pe Fernando la aeroport cu o pancartă pe care scria: "Am aşteptat toată viaţa să te întâlnesc".



Sophia purta un tricou având imprimate cuvintele "Bun venit acasă, tăticule!" şi o fundiţă din material de camuflaj ataşată la bentiţă.

Nerăbdarea familiei a luat sfârşit când bărbatul a apărut în cele din urmă în zona de aşteptare, grăbindu-se să-şi îmbrăţişeze soţia şi fetiţa. Copleşit de emoţii, soldatul şi-a strâns în braţe copilul pentru prima oară, în timp ce soţia lui stătea alături, lăsându-i pe cei doi să se apropie şi încercând să-şi stăpânească lacrimile.

"Sentimentul pe care îl am acum este de uşurare. Nu am cuvinte să îl exprim", a declarat Fernando Chuva mai târziu pentru WISHTV. "Dumnezeule, sunt atât de fericit!"

"Nu este uşor, dar când iubeşti cu adevărat pe cineva, atunci merită", a spus soţia lui, Dana, referindu-se la perioadele lungi de aşteptare.

Fernando Chuva a făcut serviciu militar în patru misiuni peste ocean, iar Dana a venit de fiecare dată la aeroport ca să îl primească înapoi acasă. Acum reuniunea a fost cu atât mai specială cu cât bărbatul a fost întâmpinat de un nou membru al familiei.

La naşterea micuţei Sophia, Chuva se afla deja la zeci de mii de kilometri depărtare, lucrând ca specialist în domeniul telecomunicaţiilor, a informat canalul de televiziune WISHTV.

Soţia lui i-a trimis o înregistrare cu naşterea fiicei lor, dar de-a lungul celor patru luni Chuva şi-a văzut bebeluşul doar de câteva ori prin Skype, conexiunea la internet fiind nesigură în Afganistan.



×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close