Antena 3 CNN Externe Era cea mai frumoasă femeie din ţară, dar acesta a fost blestemul ei. A murit într-un mod tragic

Era cea mai frumoasă femeie din ţară, dar acesta a fost blestemul ei. A murit într-un mod tragic

Era cea mai frumoasă femeie din ţară, dar acesta a fost blestemul ei. A murit într-un mod tragic
de O.P.    |    27 Noi 2012   •   11:15

A fost încoronată cea mai frumoasă femeie din ţară, dar asta i-a adus multe necazuri. De când a fost numită regina frumuseţii, Maria Susana Flores Gamez a intrat în atenţia oamenilor certaţi cu legea, iar liderii cartelurilor de droguri şi-au dorit-o în preajma lor.

Tânăra de 20 de ani a murit sâmbătă într-un schimb de focuri din vestul Mexicului, între o grupare de traficanţi de droguri şi armată.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost descoperit pe marginea drumului, într-o zona montană din Sinaloa, loc cunoscut al traficanţilor de droguri. Lângă cadavru se afla şi o puşcă automată, transmite Agerpres.



Maria Susana Flores Gamez se afla printre membrii bandei criminale, dar încă nu s-a stabilit dacă aceasta a luat parte la schimbul de focuri, a declarat procurorul Marco Antonio Higuera.

Frumoasa brunetă a fost desemnată câştigătoarea concursului Woman of Sinaloa în februarie 2012. În luna iunie, ea a concurat împotriva altor şapte pretendente la prestigiosul titlu de Miss la concursul Our Beauty Sinaloa, dar nu a câştigat.

În momentul atacului, tânăra se afla într-una din maşinile traficanţilor, pe care armata le urmărea de mai multe ore. În urma aceste operaţiuni,  doi membri ai grupării au fost omorâţi şi alţi patru au fost reţinuţi de poliţie.




×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close