Antena 3 CNN Externe Era în apropierea Manchester Arena, când a auzit explozia și a văzut zeci de adolescenți ieșind țipând în stradă! Gestul făcut imediat de femeie e minunat. 50 de copii au primit ajutor!

Era în apropierea Manchester Arena, când a auzit explozia și a văzut zeci de adolescenți ieșind țipând în stradă! Gestul făcut imediat de femeie e minunat. 50 de copii au primit ajutor!

Era în apropierea Manchester Arena, când a auzit explozia și a văzut zeci de adolescenți ieșind țipând în stradă! Gestul făcut imediat de femeie e minunat. 50 de copii au primit ajutor!
Sursa foto: Foto: Agerpres/Twitter. Paula Robinson
23 Mai 2017   •   16:02

O femeie și soțul ei, care se aflau în apropierea Manchester Arena, în momentul exploziei care a ucis 22 de tineri și a rănit alți 59, sunt acum în centrul atenției pe Internet după ce au dus la adăpost zeci de adolescenți speriați, scrie Daily Mail.

Paula Robinson, de 48 de ani, din West Dalton, a declarat că se afla la gara de lângă arenă, împreună cu soțul ei, atunci când a simțit explozia și a văzut zeci de fete țipând și fugind. 

Femeia a dus aproximativ 50 de adolescente la un hotel din apropiere și a postat pe Twitter numărul ei de telefon pentru părinții îngrijorați. 

Paula Robinson povestește că telefonul ei a sunat în continuu de când și-a distribuit numărul pe rețeaua de socializare.

”Avem cam 50 de copii cu noi care așteaptă să fie luați. Sunt în siguranță și avem grijă de ei. Vă rugam să răspândiți mesajul ca el să ajungă la părinții care își au copiii la concert. Am luat cât mai mulți copii la Holiday Inn. Îi vom ține în siguranță și vom rămâne cu ei”, a fost mesajul postat de femeie pe Twitter.

De asemenea, mai multe baruri și localuri din zonă au rămas deschise, pentru a le oferi adăpost și băuturi celor afectați de explozia de la concertul Arianei Grande.
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close