Antena 3 CNN Externe Era un tânăr normal, însă într-o dimineață a simțit ceva la gât. Acum, nu se mai poate da jos din pat. Familia lui este disperată

Era un tânăr normal, însă într-o dimineață a simțit ceva la gât. Acum, nu se mai poate da jos din pat. Familia lui este disperată

Era un tânăr normal, însă într-o dimineață a simțit ceva la gât. Acum, nu se mai poate da jos din pat. Familia lui este disperată
Sursa foto: Foto: www.gofundme.com
01 Mar 2016   •   17:38

Arisa Paul (27 de ani) a fost diagnosticat cu boala Hodgkin în urmă cu trei ani, însă nu-și permite tratamentul care l-ar putea ajuta să scape de tumoarea de dimensiunea unui pepene pe care o are la gât, scrie The Mirror.

Din cauza tumorii, tânărul a ajuns de nerecunoscut. Inițial, medicii au reușit să reducă dimensiunea tumorii, însă în urma chimioterapiei, tumoarea a început să crească din nou.

Tânărul are nevoie acum de radioterapie, însă nu mai are bani pentru a continua tratamentul. O prietenă a lui Paul a creat o pagină pe internet, unde oamenii pot dona bani pentru a-l ajuta pe tânăr să-și achite tratamentul.

Cynthia Nnadi, prietena lui Arisa Paul, a scris: „Fac un apel urgent pentru ajutarea unui prieten drag. Paul se luptă cu boala de mai mulți ani, iar familia lui și-a cheltuit toți banii. Are nevoie urgentă de ajutor”.

Până în prezent, s-au strâns 12.000 de lire sterline. 400 de oameni au făcut donații, în ultimele 11 zile, pentru a-l ajuta pe Paul.


×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close