Antena 3 CNN Externe Era una dintre cele mai dorite femei, însă totul s-a spulberat într-o clipă. Scurtul drum de la "miss" la "bestie"

Era una dintre cele mai dorite femei, însă totul s-a spulberat într-o clipă. Scurtul drum de la "miss" la "bestie"

Era una dintre cele mai dorite femei, însă totul s-a spulberat într-o clipă. Scurtul drum de la "miss" la "bestie"
Sursa foto: foto: adelaidenow.com.au
04 Mai 2012   •   13:45

Cu faţa ascunsă de o mască neagră, un fost model povesteşte despre groaznicele arsuri pe care le-a suferit într-un incendiu, in timp ce alerga într-un maraton.

Turia Pitt, 24 de ani, a suferit arsuri pe 64 la sută din suprafaţa corpului şi a fost dusă la o unitate specializată din Sidney unde a avut grefe de piele pe spate, picioare şi faţă.

Tânăra povesteşte că duce o viaţă extrem de grea acum deoarece nu mai poate lucra şi partenerul ai a fost nevoit să renunţe la muncă pentru a se îngriji de ea.

Corpul ei este acoperit de cicatrici, jumătate din piciorul stâng a fost amputat iar ambii lobi ai urechilor îi lipsesc.  Jumătate din degetul mare de la mâna dreaptă lipseşte de asemenea, iar degetele ei sunt pline de cicatrici şi desfigurate. 

Concurenta Miss World Australia a declarat că i s-au dat avertismente înainte de maraton cu privire la deshidratare, şerpi, sau chiar crocodili, însă incendiul a fost un lucru peste care s-a trecut cu superficialitate.

În timpul incendiului au mai fost cuprinse de flăcări încă trei persoane care au suferit de asemenea arsuri grave, relatează dailymail.co.uk.


×
Subiecte în articol: arsuri maraton miss world
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close