Erau căsătoriți de 20 de ani și credea că soțul o iubește, până când a văzut o factură fiscală. Cei îi făcuse bărbatul timp de două decenii

15 Noi 2017   •   15:24
Erau căsătoriți de 20 de ani și credea că soțul o iubește, până când a văzut o factură fiscală. Cei îi făcuse bărbatul timp de două decenii Foto: Pixabay.com

Cristina Carta Villa era căsătorită de 20 ani cu bărbatul de care se îndragostisese, dar lucrurile nu erau așa cum credea ea. Într-o bună zi când femeia a descoperit un adevar șocant legat de soțul său. 

Potrivit Ciao.ro, Cristina fusese divorțată în tot acest timp. În vârstă de 59 de ani, femeia și-a dat în judecată ”soțul”, pe Gabriel Villa. Se pare ca bărbatul divorțase de femeie la nici patru luni de la nuntă. 
Femeia a aflat cum stau lucrurile de fapt după ce a văzut o factură fiscală din care îi lipsea numele. Dupa ce și-a dat seama că partenerul ei facea afaceri ca un barbat singur și ea nu era trecuta nicaieri, aceasta a început să caute dovezi. Așa a aflat cruntul adevăr. Bărbatul apărea singur în toate afacerile lor, pentru ca el era un barbat liber legal.

În formularul de judecată, aceasta a cerut ca divorțul să fie anulat, pentru că ea nu a fost anunțată de acest lucru. Intre timp, bărbatul a decis să vândă apartamentul din New York, în care cei doi au locuit timp de 20 de ani.


 

Parteneri
x close